Ten Hag u januaru dobija 100 miliona eura za pojačanja, poznato gdje će ih potrošiti

Želi dovesti tri pojačanja

Ten Hag u januaru dobija 100 miliona eura za pojačanja, poznato gdje će ih potrošiti

Esmer Oštraković

Manchester United prije početka nove sezone za trenera je postavio Ten Haga, te je doveo nekoliko zvučnih pojačanja.

Tako su u na Old Trafford između ostalih stigli i Casemiro, Eriksen i Martinez, kao i Anthony koji je plaćen 100 miliona eura.

Ipak, tu neće biti kraj pojačanjima kada je riječ o ovoj sezoni jer u Manchester Unitedu spremaju veliku potrošnju i u januaru.

Naime, Ten Hag će u januaru dobiti 100 miliona eura za transfere, kako bi dodatno pojačao ekipu i nastavio borbu za vrh tabele.

Iako su prije nekoliko mjeseci potrošili 211.5 miliona eura, to nije dovoljno, te u januaru ide dodatnih 100 miliona eura za nove nogometaše.

Poznato je i koje pozicije će pokušati pojačati Ten Hag u januaru, a navodno je već spremna lista od nekoliko igrača.

Radi se o pozicijama desnog beka, veznog nogometaša, te napadača, a pokušati će i prodati Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nažalost Ten Hag jako dobro sakriva svoju listu nogometaša, te još uvijek nije poznato koji od nogometaša su prvi izbor za dolazak u Manchester United.

Ostaje nam da sačekamo januarski prijelazni rok, ali obzirom na trenutno stanje, sigurno je da se sprema novi spektakl sa pojačanjima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Sigurno nekog iz Ajaxa!
2 1
irnes44
Manco na casove kod njukasla da im objasne kako stvari idu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti