Teodosić: Dovoljno sam dobar za CSKA

Srbijanski košarkaš

Teodosić: Dovoljno sam dobar za CSKA

D. Vejo

Košarkaš moskovskog CSKA Miloš Teodosić važi za jednog od najboljih plejmejkera u Evropi.

Spominjao se i potencijalni prelazak u neki od klubova NBA, međutim srbiijanski košarkaš ostao je vjeran Moskovljanima. Za sebe kaže da nije zvijezda, već neko ko voli košarku i posvećen je tome.

"Ja nisam zvijezda. Nego košarkaš koji za sebe smatra da je dovoljno dobar kako bi mogao igrati u klubu kao što je CSKA. Od malih nogu posvetio sam se košarci. Volim ovaj sport. Znao sam da ću uspjeti, onaj dan kada sam pozvan u juniorsku selekciju reprezentacije Srbije", rekao je Teodosić.

Podsjetimo, Teo će propustiti meč sa Armanijem zbog povrede, ali je upitno i ta li će uopšte do kraja godine moći da zaigra za ruski tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti