Teodosić: Nadam se Dudinom ostanku

Teodosić: Nadam se Dudinom ostanku

Miloš Teodosić je odigrao odlično prvenstvo,a nagrada za to je izbor u najbolju petorku prvenstva. Najbolji srpski igrač u Turskoj kaže kako bi individualna priznanja ipak dao za medalju bez koje je Srbija ostala.

"Ostavila je traga na nas izgubljena utakmica od Turaka. Očigledno nismo iskusna ekipa da se poslije onakvog poraza brzo oporavimo, izdignemo i nastavimo dalje. To su svi mogli da vide na terenu dok smo igrali sa Litvanijom. Međutim, mislim da smo tokom cijelog prvenstva pokazali odlične partije i sjajnu igru".

"Medalja jeste izostala, ali se nadam da nikoga nismo razočarali. Lično sam ponosan na sve saigrače. Pored svega što se dešavalo, i na terenu i van terena, imali smo šansu za finale. Mislim da moramo da budemo zadovoljni i bez medalje jer smo cilj, ulazak u četvrtfinale, odavno prebacili", rekao je Teodosić nakon utakmice.

U Srbiji se uveliko priča o odlasku Dušana Ivkovića sa mjesta selektora, jer je Duda prihvatio vođenje Olympiakosa. Međutim, Miloš Teodosić smatra da to ne bi bilo dobro, jer su se igrači sa Ivkovićem jednostavno srodili.

"Siguran sam da niko od nas ne bi želio da se to desi. Mi se svi osjećamo kao jedna dobra, zdrava porodica u kojoj svaki od nas diše jedan za drugog. Duda je tu i znamo da će uvijek biti uz nas. Ne znam ni zašto moramo da pričamo o toj temi", rekao je Teodosić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti