Teodosić predvodi strane zvijezde

Teodosić predvodi strane zvijezde

Vodstvo grčke košarkaške lige objavilo je spisak igrača koji će igrati na ovogodišnjem All - Star meču koji će biti odigran 13. marta.

Na jednoj strani će se naći ekipa sastavljena od grčkih igrača, koje će sa klupe voditi trener Maroussija Vangelis Alexandris, dok će na suprotnoj strani biti ekipa sastavljena od stranaca u grčkoj ligi, koju će voditi trener Kolossosa Giannis Sferopoulos.

Grčke zvijezde: Ian Vougioukas (Panatinaikos), Pat Calathes (Kolosos), Lukas Mavrokefalidis (Olimpijakos), Dimitris Diamantidis (Panatinaikos), Vasilis Spanoulis (Olimpijakos), Teodoros Papaloukas (Olimpijakos), Kostas Kaimakoglu (Panatinaikos), Antonis Fotsis (Panatinaikos), Kristos Tapoutos (Aris), Kostas Karisis (Kolosos), Stratos Perperoglu (Panatinaikos) i Nikos Barlos (Panionios).

Ostatak svijeta: Steven Smith (Panellinios), Zoran Erceg (Olympiakos), Radoslav Nesterović (Olympiakos), Miloš Teodosić (Olympiakos), Drew Nicholas (Panathinaikos), Lance Harris (Ikarros), Milton Palacio (Kavala), Mike Batiste (Panathinaikos), Jimmy Baxter (Ilisiakos), Cedric Simmons (Kavala), Rowle Marshal (PAOK) i Deon Tompson (Ikarros)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti