Tepić potpisao za Panathinaikos

Košarkaški transfer

Tepić potpisao za Panathinaikos

Kao što je ranije bilo najavljeno, Milenko Tepić, reprezentativac Srbije i igrač srbijanskog prvaka Partizana, postao je novi član Panathinaikosa.

Tepić je tako postao još jedan košarkaš koji je «crno-belu» boju zamijenio «zelenom». Prije njega, to su uradili Nikola Peković i Dušan Kecman, a nešto ranije i Dejan Tomašević.

Naravno, ne treba zaboraviti da je trener aktuelnog prvaka Evrope Željko Obradović, koji je u početku bio na meti kritika grčke javnosti, no nakon blistave sezone i naslova prvaka Starog kontinenta postao je nacionalni heroj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti