Ter Stegen imao više pasova od bilo kojeg igrača PSG-a

Nevjerovatna statistika

Ter Stegen imao više pasova od bilo kojeg igrača PSG-a

Golman Barcelone Marc-Andre ter Stegen bio je veoma aktivan u sinoćnjoj utakmici protiv PSG-a.

Barcelona je pobijedila sa visokih 6:1 i plasirala se u četvrtfinale, a Ter Stegen je, posebno pred kraj utakmice, bio veoma aktivan. Golman Barcelone je bio pravi napadač pred kraj meča te je uradio nekoliko veoma bitnih stvari za svoj klub.

On je tokom posljednjih sekundi meča uzeo Angelu di Mariji jednu loptu prilikom kontre PSG-a, te je kasnije nad njim napravljen slobodan udarac, a potom je Barca i postigla šesti gol. Veoma zanimljiv podatak kaže da je Ter Stegen sinoć imao više kompletiranih dodavanja od bilo kojeg fudbalera PSG-a.

Nijemac je saigračima dodao loptu 28 puta, odnosno dva puta više od Verrattija i Marquinhosa koji su bili najbolji dodavači kod PSG-a na sinoćnjem meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi