Ter Stegen pred revanš sa Unitedom: Ne igramo kao PSG

Golman Barcelone vjeruje u dobar rezultat

Ter Stegen pred revanš sa Unitedom: Ne igramo kao PSG

Manchester United je u osmini finala Lige prvaka priredio senzacionalan povratak i nakon poraza u prvom meču na Old Traffordu od 0:2, na Parku prinčeva slavio sa 1:3 i izbacio PSG.

U prvom meču četvrtfinala Lige prvaka United je na svom terenu minimalno poražen od Barcelone, ali Katalonci će sigurno biti oprezni u sutrašnjem revanšu.

Ipak, čuvar mreže Barcelone Marc-Andre Ter Stegen ne vjeruje da se njegovom timu može desiti isto što i PSG-u.

"Vidjet ćemo sutra, ali dobra stvar je da mi igramo drugačije nego PSG", izjavio je Ter Stegen za Marcu, pa nastavio:

"Rezultat je opasan jer je prednost mala, ali znamo da moramo držati loptu, kao i uvijek, i igrati našu igru kako bi ostvarili što bolji rezultat".

"Naš rival želji pobijediti, to je tim koji je ove sezone pobjeđivao velike utakmice u gostima i naravno da naša prednost nije velika, ali želimo je odbraniti i pokazati da smo superiorni... Ne želimo govoriti o onome što se desilo protiv Rome prošle godine. Bilo je teško, ali je to sada prošlost. Ne želimo da se to ponovi", istakao je sjajni golman Barce, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Biće ovo težak meč, baš poput prvog. Biće trenutaka u kojima ćemo se morati braniti, baš kao što smo morali i kod njih".

Barcelona je sutra (21:00) veliki favorit na Nou Campu, dok je kvota na pobjedu Uniteda u kladionici MOZZART 7.75! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Barcelone i Manchester Uniteda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi