7

Komentari (7)

Alen23
dok je kvota igrace se
user1595066044
Sredit če to Vico ubrzo ???
VenamaHrabrih
Umjesto da stalno navodite očigledno, zašto jednostavno ne radite svoj posao? Koga ste nazvali, pitali, razgovarali, istražoli zašto je ovo ovako? Pitaste li Savez šta je sa VAR-om, terenima i sl.? Je li sve što znate postaviti sliku i napisati; "pada kiša"? Govorenje očiglednog je definicija neznanja. Pa svi vidimo da pads, da teren ne valja, da igrači ne mogu igrati... Zašto stalno ponavljate isto. Zar ste zaista toliko nesposobni i neškolovani da ne znate napraviti vijest? Nazvati par brojeva, napisati mail, zakazati razgovor...?! Jbt, godinama pratite Dilletu na instagramu, prepisujete prepucavanja između one Karlauše i Vranješa, bitno vam je gdje je koji igrač i kojem kontekstu spomenuo boga, itd. Pitate li se vi ikad jeste li dorasli poslu koji bi trebali obavljati? Stvarno ne mogu vjerovati da je naslovna slika staduon uz konstataciju da pada kiša?!?! Pa vi ste fakat i više nego glupi!!!
K79
@VenamaHrabrih drug Vandu si zaboravio, kako si to mogo hahahaha svaka čast majstore na kometar potpisujem svaku riječ ! pozdrav
Alen23
sport je biznis koji se ne igra da se vidi ko.je bolji nego je vec sve unaprijed odluceno kvote su preuzele bit
Skojevska
Teren je loš i kada je suho. Na travnjaku nema niti barice, ali je trava upitna.
Alen23
mora se igrat za kladionice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.