Tereni u Banja Luci i Krupi u veoma dobrom stanju

Spremni za susrete današnjeg kola

Tereni u Banja Luci i Krupi u veoma dobrom stanju

Samir Mlaćo

Dva veoma zanimljiva susreta Premijer lige naše zemlje igraju se danas u Banja Luci, te njenoj okolici. 

 Na Gradskom stadionu u Banja Luci snage će odmjeriti Metalleghe BSI i Željezničar, a u oba tima najavljuju otvorenu i napadačku igru, pa se očekuje veoma kvalitetan meč.

Teren stadiona u Banja Luci zbog velikih kiša bio je u veoma teškom stanju, ali su odgovorni za održavanje stadiona uspjeli napraviti veliki posao, te teren dovesti u veoma dobro stanje, što pokazuju i fotografije od jutros.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Krupi na Vrbasu gostuje Čelik. Zeničani su u veoma teškoj situaciji, te ukoliko zabilježe poraz, mogu već razmišljati o Prvoj ligi Federacije. Na drugoj strani Krupa je upisala dva poraza na otvaranju drugog dijela sezone i sigurno da će se izabranici Slobodana Starčevića pokušati iskupiti svojim navijačim već danas. I teren u Krupi se nalazi u veoma dobru stanju, te to može radovati nogometaše oba tima koji će imati sve uslove da pokažu svoje znanje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi