Terim: Zaslužili smo poštovanje, volio bih da Real osvoji LP

Turski stručnjak se zahvalio Madriđanima

Terim: Zaslužili smo poštovanje, volio bih da Real osvoji LP

Trener Galatasaraya, Fatih Terim je nakon sinoćnjeg ispadanja iz Lige prvaka izjavio kako je njegova ekipa zaslužila poštovanje svih ljubitelja fudbala.

Turski gigant je u prvom susretu na Santiago Bernabeuu savladan sa 3:0, ali je sinoćnji susret uspio riješiti u svoju korist sa 3:2. Ipak, to je bilo nedovoljno da se prođe u polufinale Lige prvaka.

 

"Možda nismo uspjeli da izbacimo Real Madrid iz takmičenja, ali zaslužujemo poštovanje čitavog svijeta. Nadam se da će oni osvojiti Ligu prvaka pa da mi onda možemo reći da smo izgubili od prvaka", rekao je Terim dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Hvala Real Madridu i Joseu Mourinhu. Trener jednog od najboljih timova svijeta je došao do naše svlačionice da nam čestita. Nema šta igrači turski igrači ne mogu da postignu ako ih se trenira kako treba. Moramo u svakom trenutku da napredujemo, moramo glavu držati gore i nastaviti dalje. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.