Terkeš pogađao, Šaranović asistent

Novi napadački tandem Zadra

Terkeš pogađao, Šaranović asistent

Nogometaši Zadra stigli su do važne pobjede u borbi za opstanak u Prvoj HNL. Oni su, u okviru 19. kola pobijedili tim Cibalije a centrala figura utakmice bio je nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Želimir Terkeš. On je golovima u 26. i 39. minuti donio prednsot svom timu a asistent za drugi gol bio je januarsko pojačanje Zadrana, Edin Šaranović. Gol za goste iz Vinkovaca postigao je Edin Husić.

Ovom pobjedom Zadrani su uhvatili priključak u borbi za opstanak u ligi i sada su blizu Sesvetama za kojima zaostaju 3 boda a daleko nisu ni Cibalija i Inter koji imaju 5 bodova viška u odnosu na tim sa Stanova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.