Teroristi mu upropastili transfer

Vidal odbija Turke

Teroristi mu upropastili transfer

Edmir Škorić

Aleix Vidal još uvijek nema mjesto u timu Barcelone i nikako nije u planovima trenera Luisa Enriquea.

Njegova budućnost definitivno nije na Nou Campu i samo je pitanje vremena kada će napustiti Katalonce. Imao je Vidal određene planove i mogućnosti, ali je odbio ono što mu se nudilo.

Imao je, naime, mogućnost da ode u Galatasaray, ali je odbio zbog straha od terorizma. Otpisao je bilo koji turski klub, smatra da bi bilo isuviše opasno otići igrati u Tursku.

"Terorističke prijetnje utjecale su na pregovore s Vidalom", rekao je direktor Galatasarayja Levent Nazifoglu, a Sportx je objavio da je veliki broj igrača nedavno odbio Turke upravo zbog straha od terorističkih napada.

Vidalu, bivšem igraču Seville, ostaje sada da potraži neko sigurnije i mirnije mjesto, gdje će igrati redovno, a ne sjediti na klupi, kao što je to slučaj ove sezone u Barceloni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi