Teroristi prijete Drogbi

Panika u Angoli

Teroristi prijete Drogbi

Adnan Beganović

Situacija u Angoli iz dana u dan je sve gora. Naš stručnjak na klupi Obale Slonovače, Vahid Halilhodžić, izjavio je da su teroristi poručili najvećoj zvijezdi afričkog fudbala Didieru Drogbi da je on sljedeća meta terorističkih napada.

"Drogbu su zvali iz Chelseaja i rekli mu da je i on na popisu onih koji će biti na udaru terorista. U subotu je zbog te opasne prijetnje bio vrlo nespokojan, satima sam ga uvjeravao da ostane i pokušao ga ohrabriti. Rekao sam mu da sam prošao gori pakao, da će osiguranje na današnjoj utakmici u Cabindi biti jako, i danas je već bolje. Ali bio je vrlo potresen kada smo posjetili fudbalere Toga u njihovom paviljonu, oni stanuju do nas", rekao je Halilhodžić za Hrvatski Jutarnji list i dodao:

"Svi sudionici naše grupe u Cabindi su u šoku, vlada nervoza i panika. U subotu su u ovaj grad došla čak šestorica ministara angolske vlade, ne bi li nas uvjerili da ne odustanemo od turnira. Uvjeravali su igrače kako neće biti problema, da nema ni najmanje opasnosti te kako će sve biti u redu, no, igrači im ne vjeruju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije