Terry i Drogba nisu ni gledali finale

Terry i Drogba nisu ni gledali finale

Ogorčeni što sinoć sami nisu bili na travnjaku rimskog Olimpica, neki fudbaleri Chelseaja iz protesta nisu niti željeli gledati finale Barcelone i Manchester Uniteda.

Slike perfidnog suđenja na uzvratnom polufinalnom ogledu Chelseaja i Barcelone (1-1) još su uvijek svježe kod igrača Chelseaja, pa je tako njihov kapiten John Terry izjavio:

”Još me uvijek mnogo boli ta utakmica. Trebali smo mi biti u Rimu i dodatno bi se živcirao da gledam finale. Ne mogu, nemam snage za to”, izjavio je Terry koji je u Moskvi prošle godine promašio jedanaesterac kojim bi, već tada, donio svom klubu prvi naslov prvaka u istoriji.

Finale nije gledao ni Didier Drogba.

”Nisam lud da gledam utakmicu. Izaći ću vani i potražiti prostor koji nema televizije”, rekao je Drogba neposredno prije finala u Rimu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.