Terry kao Maldini

Ancelotti uspoređuje

Terry kao Maldini

Chelseaov trener Carlo Ancelotti kazao je kako nema nikakvog razloga zašto John Terry ne bi igrao fudbal do svoje 40-te godine.

Ancelotti je napravio usporedbu i povezao Terrya sa nekadašnjim legendarnim kapitenom Milana Paolom Maldinijem, koji je igrao u poznim godinama na vrhunskom nivou.

"Terry može bez problema igrati do 39. ili 40. godine. Ima sve fizičke predispozicije, koje mu dozovoljavaju da se bavi vrhunskim fudbalom i u svojim poznim godinama. Karijere Maldinija i Terrya su veoma slične, a njih dvojica su i veoma slični po načinu igre", rekao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije