Terzić: City je trenutno najbolja ekipa na svijetu
FOTO - EPA

Terzić: City je trenutno najbolja ekipa na svijetu

A. Beganović

Prvi susret četvrtfinala Lige prvaka večeras će odigrati Manchester City i Borussija Dortmund.

S obzirom na formu i igre tokom sezone, Građani u ovaj dvomeč ulaze kao favoriti, a svjestan je toga i trener njemačke ekipe Edin Terzić.

Mladi stručnjak smatra da je City trenutno najbolja ekipa na svijetu i da će njegovi izabranici ukoliko žele nešto uraditi, morati igrati svoj najbolji fudbal.

"City je trenutno najjača ekipa na svijetu, nevjerojatno zanimljiva ekipa. Pred nama je zanimljiv zadatak, u obje utakmice moramo pokazati svoj najbolji fudbal", rekao je Terzić u najavi susreta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"City će dugo imati loptu u svom posjedu, s tim se moramo pomiriti. Vole "voziti" protivnika i tako osloboditi prostor. Kad imamo loptu, morat ćemo se uključiti u igru. U takvim situacijama teško nas je zaustaviti”, dodao je Terzić.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Poslije Bajerna . Sa Bajernom niko na crtu ne moze
6 2
MethodMan
Plasticari mrtvi
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti