Terzić nakon pobjede Budućnosti: Nisam još ni svjestan da sam heroj

Slavili protiv Astane

Terzić nakon pobjede Budućnosti: Nisam još ni svjestan da sam heroj

Endin Čaušević

Budućnost je zakazala okršaj protiv Sarajeva u trećem pretkolu Evropske lige.

Klub iz Podgorice večeras je napravio veliko iznenađenje pobjedom u gostima protiv Astane (0:1) u meču drugog pretkola Evropske lige.

Heroj ovog tima bio je Vasilije Terzić koji je u 25. minuti postigao gol za veliku pobjedu Budućnosti. Terzić je nakon meča poručio da još uvijek uopšte nije ni svjestan da je heroj.

"Napravili smo historijski uspjeh. Vjerovali smo od 1. minuta i odigrali odličnu utakmicu. U prvom poluvremenu smo postigli gol, a onda se odlučili da čekamo šansu iz kontri. I drugo poluvrijeme smo odigrali dobro, sad idemo na Sarajevo", rekao je Terzić i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nije bilo mnogo golova, ovaj je svakako najdrži, ali je zasluga cijele ekipe. Bio je sjajan osjećaj kada sam zatresao mrežu. Nisam još svjestan da sam heroj. Pokazali smo karakter. Vjerovali smo i pričali prije utakmice da možemo do iznenađenja, jer su nas svi otpisali".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi