Terzić prelazi u Ademar ili Vezsprem
Terzić bliže Mađarskoj, nego odlasku u Španiju

Velikani u trci za našim rukometašem

Terzić prelazi u Ademar ili Vezsprem

Mirsad Terzić, ponajbolji rukometaš Bosne i Hercegovine, naš reprezentativac i trenutni prvotimac aktuelnog šampiona Slovenije, Celje Pivovarna Laško karijeru će od ljeta nastaviti u Španiji ili Mađarskoj.  

Kako tvrdi njegov menadžer Andrej Golić i bivši proslavljeni reprezentativac Francuske, popularni Terza blizu je potpisa za Ademar Leon ili MKB Vezsprem.

«Iskreno govoreći Terzić i ja smo na slatkim mukama koga izabrati između Ademar Leona i MKB Vezsprema. Terzić je svojim sjajnim igrama prvo u Zagrebu, a zatim i Celju PL, privukao pažnju velikih evropskih klubova i nije mu bilo teško pronaći angažman. Mislim da je u ovom trenutku bliža opcija da potpiše za MKB Vezsprem», rekao je Golić za „Nezavisne novine“ potvrdivši kako Terzić sigurno napušta Slovence po okončanju tekuće sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.