Tešanović: Svoju šansu vrebamo iz prikrajka

Druga liga RS, Istok

Tešanović: Svoju šansu vrebamo iz prikrajka

D. Vejo

Fudbaleri Famosa igraju dobar fudbal ove sezone. Priliku za nove bodove i novu pobjedu imat će već u subotu kada putuju na gostovanje ekipi Ilićke u Brčko koja se nalazi na pretposljednjoj poziciji na tabeli.

Imperativ pobjede imaju svakako oba tima. Famos se bori za jedno od prvih mjesta na tabeli, dok se Ilićka bori za opstanak i traži bjeg iz opasne zone. Ipak, gosti u meč ulaze sa jednim zadatkom.

"Sutra putujemo u Brčko gdje gostujemo ekipi Ilićke koja je pretposljednja na tabeli i zasigurno kao i mi imaju za cilj pobjedu. Opasna zona u kojoj se nalaze svakako im nameće pritisak, a mi ćemo tu čekati svoju šansu", kazao je za SportSport.ba igrač Famosa, Marko Tešanović.

Fudbaleri Famosa vezali su dvije uzastopne pobjede prije ovog susreta.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

"Naravno da se osjećamo spremno. Upisali smo dvije pobjede koje su u dobroj mjeri uticale na samopouzdanje kako mene tako i čitavog tima. Vjerujem da ćemo i u Brčkom nastaviti niz i samopouzdanje tima podići na još veći nivo", zaključio je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi