Tešić čestitao Sarajevu rođendan: Izvinjavamo se ako smo pokvarili atmosferu

Rudar odnio bod s Koševa

Tešić čestitao Sarajevu rođendan: Izvinjavamo se ako smo pokvarili atmosferu

Edmir Škorić

U Rudaru su zadovoljni napustili Koševo.

Bordo tim je rano poveo, ali gosti se nisu predavali i na kraju su odbranili bod.

"Čestitam FK Sarajevo rođendan, izvinjavam se ako smo pokvarili im tu atmosferu. Znali smo šta nas čeka, imali smo kadrovskih problema, te smo pokušali malo drugačije nego što smo ranije planirali. Loše smo otvorili utakmicu, ali vratili smo, no zatim imali i igrača više. Imali smo i dvije situacije te mogli slaviti. Ipak, zadovoljni smo i okrećemo se Željezničaru“, kazao je trener Rudara Marko Tešić.

Dotakao se i svoje ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne smeta nam što kažu da smo najbolji od najgorih, naš jedini cilj je opstanak. Poslije 5. decembra ćemo sjesti i vidjeti stanje sa igračkom kadrom", dodao je Tešić.

Top Komentari

turboMelek
A što vam ga frajko gurnu do ja*a ???
0 2
elvir_86
Šta im se izvinjavaš , nisu sveci . Zasluženo ste bod uzeli .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi