Teška povreda Tonija Kroosa

Nevolje za Real Madrid

Teška povreda Tonija Kroosa

Njemački fudbaler Toni Kroos doživio je tešku povredu.

Naime, Kroos je na meču protiv Leganesa doživio povredu metatarzalne kosti na lijevom stopalu koja će ga sa terena udaljiti najmnje dva mjeseca. To znači da Kroos neće igrati do kraja ove godine, odnosno do početka 2017.

Ovo su svakako veoma loše vijesti za trenera Real Madrida Zinedina Zidana koji je nedavno mogao biti sretan jer se na teren nakon jednomjesečne pauze konačno vratio Luka Modrić.

Ipak, vezni red Reala ponovo će biti oslabljen, iako na klupi za rezerve Zidane na ovoj poziciji ima fudbalere poput Kovačića ili Isca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi