Niko kao Real Madrid: Spreman novi ugovor za Kroosa

Postat će najplaćeniji Nijemac

Niko kao Real Madrid: Spreman novi ugovor za Kroosa

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Toni Kroos u narednih nekoliko sedmica trebao bi potpisati novi ugovor sa Real Madridom.

Mediji u Španiji prenijeli su danas da je kraljevski klub spremio novi ugovor za Kroosa koji bi trebao uskoro biti potpisan. Real ne želi rizikovati da Kroos napusti Bernabeu pa je spremio ugovor koji Nijemac ne može odbiti.

Navodno, Real Madrid će njemačkom fudbaleru ponuditi ugovor do ljeda 2022. godine, a on bi godišnje trebao zarađivati 20 miliona eura. Ukoliko se ove priče ostvare Kroos će postati najplaćeniji njemački igrač.

Kroos je u Real Madrid stigao 2014. godine iz Real Madrida i do sada je odigrao 75 utakmica, te je postigao četiri gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti