Teskeredžić: Osnovni cilj je poslovna stabilizacija kluba

V.d. predsjednik NK Travnik

Teskeredžić: Osnovni cilj je poslovna stabilizacija kluba

S. Mlaćo

Nakon što je dosadašnji predsjednik NK Travnik, Alem Lolić podnio ostavku, zbog novonastalih poslovnih i porodičnih obaveza, Uprava kluba je za v.d. predsjednika imenovala Edina Teskeredžića koji je u proteklom periodu bio član Uprave zadužen za pravne poslove i vođenje tekućeg poslovanja.

Teskeredžić se nada da će ekipa uz pomoć novog trenera u narednom periodu popraviti svoju igru i osvojiti što više bodova do polusezone. Istakao je da i dalje osnovni cilj kluba je poslovna stabilizacija i omasovljavanje akademije kako bi se u budućnosti NK Travnik mogao osloniti na vlastiti igrački kadar.

Lolić će i dalje ostati uz voljeni klub, te će se kako kaže, potruditi da kao član Uprave, medijski promotor i sponzor kluba završi započete projekte izgradnje klupskih smještanjih kapaciteta, pomoćnog terena, infrastrukture te jačanju kluba i Akademije u kojoj vidi budućnost nogometa u Travniku i šire.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi