Teški dani za zvijezdu Uniteda: "Ti si kao Falcao, živiš od stare slave"

Pojačanje ili promašaj?

Teški dani za zvijezdu Uniteda: "Ti si kao Falcao, živiš od stare slave"

Endin Čaušević

Manchester United je još jednom razočarao svoje navijače nakon što je jučer osvojio samo bod protiv Wolverhamptona (1:1) u meču šestog kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli su odigrali još jednu veoma lošu utakmicu na Old Traffordu, a navijači su veoma nezadovoljni napustili tribine ovog stadiona. Na društvenim mrežama mnogi igrači Uniteda našli su se na udaru kritika javnosti, no čini se da u tome najviše prednjači Alexis Sanchez.

Čileanac je početkom ove godine stigao iz Arsenala kao veliko pojačanje, ali još uvijek muku muči s uklapanjem u zamisli Josea Mourinha. Od Alexisa se mnogo očekuje ove sezone, no jučer je odigrao još jednu utakmicu za zaborav.

Pojedini navijači Manchester Uniteda su čak odlučili glasati i izabrati Alexisa Sancheza za jedno od najgorih pojačanja ovog kluba u posljednjih dvadesetak godina. Oni žele da Mourinho pošalje Čileanca na klupu, te da pruži priliku Anthonyju Martialu ili Marcusu Rashford, jer teško da oni mogu odigrati gore u ovom trenutku od Alexisa.

"Alexis Sanchez je samo jedan Radamel Falcao u nizu. To znači da živi na osnovu stare slave svog imena", poručio je jedan od navijača Uniteda na Twitteru.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti