Tevez nije pružio ruku omraženom rivalu

Za njega Teo ne postoji

Tevez nije pružio ruku omraženom rivalu

Midhat Šljivak

Napadač Boce Juniors Carlos Tevez odbio se rukovati sa kolumbijskim fudbalerom Teofiliom Gutierrezom prije utakmice između Boce Juniors i Atletico Juniora.

Prije početka utakmice igrači Boce su krenuli u tradicionalne pozdrave sa protivničkim timom, ali je Tevez odbio da pozdravi kapitena gostiju Tea Gutierreza.

Razlog je sasvim jednostavan. Kolumbijac je uvrijedio Teveza 2016. godine dok je igrao za Rosario Central, pa je nakon pogotka na Bomboneri proslavio gol pred navijačima Boce pokazujući ljubav prema njihovom velikom rivalu Riveru.

Nakon ovog slavlja Tevez i Gutierrez su se obračunali i obojica su isključena sa tog duela.

To mu Tevez nije zaboravio. Odlučio ga je ne pozdraviti u ovom duelu i sigurno da od njega neće dobiti ruku ni u narednim susretima ovih Atletica i Boce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi