Tevez i Torres u istom timu?
Foto: EPA

Dovodi ih DC United

Tevez i Torres u istom timu?

M. Šljivak

Carlos Tevez i Fernando Torres mogli bi u narednom periodu postati saigrači.

Legendarni napadači povezuju se sa ekipom DC Uniteda. Rukovodstvo MLS tima rado bi dovela ovaj duo u svoje redove što će pokušati da učini u narednom periodu.

Tim iz Washingtona uskoro seli na novi stadion. Nakon toga želi ekipu da osvježi novim imenima i to poznatim zvijezdama svjetskog fudbala.

Odlučili su se pokušati angažovati Carlosa Teveza i Fernanda Torresa i vrlo lako bi se moglo desiti da ovaj duo u narednom periodu predvodi napad američkog tima.

Torres je ovog ljeta odlučio ponovo napustiti Atletico iz Madrida i sreću potražiti negdje drugo, dok je sa druge strane Tevez nedavno ponovo obukao dres voljenog Boca Juniorsa gdje se vratio nakon neuspješne epizode u Kini.

Sigurno je da bi ovaj duo donio dodatni kvalitet DC Unitedu, a za ovaj tim su od poznatijih stranaca u prošlosti nastupali Marcelo Gallardo, Hamdi Salihi, Branko Bošković...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi