Tevez: Od ožiljka na licu i debija, pa do danas nije mi bilo nimalo lako
Tevez je u bogatoj karijeri igrao za mnoge klubove, a u Evropi ga pamtimo po nastupima za United, City i Juventus, nakon čega je igrao u Argentini i Kini. Kroz karijeru je nosio gadan ožiljak na licu, nastao u mlađim danima i to ga je nekako i obilježilo

Dao neke zanimljive izjave

Tevez: Od ožiljka na licu i debija, pa do danas nije mi bilo nimalo lako

Edmir Škorić

Iskusni argentinski napadač koji trenutno brani boje Boca Juniors, Carlos Tevez, dao je pomalo i čudnu izjavu za medije.

Tevez je objavio kako će se krajem naredne godine povući iz nogometa, po završetku ugovora s Bocom, a izjavio je da ne voli nogomet.

"Gledam li nogomet? Ne, nikada, nogomet mi se uopće ne sviđa. Ako postoji neki Clasico, a u istom trenutku golf na drugom kanalu, prebacit ću radije na golf", priznao je Tevez.

"Nikada nisam bio fanatik utakmica. Volim da igram nogomet i da imam loptu u nogama, ali ne volim da ga gledam", tvrdi Argentinac.

O osvajanju Copa Libertadoresa kaže: "Najbolje zadovoljstvo koje igrač može da ima. Ali od dana kada sam dobio ožiljak na licu i debija za Bocu, pa do danas mi nije bilo lako. Iskusio sam sve živo, drogu, oružje, pljačke... Uprkos tome, bio sam sretan. Mi, djeca, igrali smo nogomet i to nam je bilo dovoljno", ispričao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije