Tevez: Reći ću vam zašto je Ronaldo bolji od Messija

Carlitos nema dileme

Tevez: Reći ću vam zašto je Ronaldo bolji od Messija

M. Šljivak

Godinama unazad vodi se polemika o tome ko je bolji fudbaler Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi.

Mnogi slavni fudbaleri prednost daju jednom od njih, a za Argentinca Carlosa Teveza nema dileme - bolji je Cristiano.

Iako mu je Messi sunarodnjak sa kojim je igrao u nacionalnom timu, objasnio je razloge zbog čega mu je CR sa kojim je igrao u Manchester Unitedu bolji.

"Messija nikad nisam vidio u teretani. Nikad ga nisam vidio kako dodatno trenira ili da radi vježbe tehnike. Njemu je to sve prirodno, ali znam da je trenirao penale i sada ih šutira u tačno u uglove", rekao je Tevez, a zatim je uputio salve pohvala za najboljeg fudbalera svijeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Cristiano je nakon treninga u teretani. Za njega je to opsesija i želi da bude najbolji u svemu. Kada smo imali trening u 9 sati, ja bih došao u 8, a on je već bio tamo. Čak i kad bih došao u 7:30, on je bio tamo. Često sam se pitao: Kako da se riješim ovog tipa? Jednom sam čak došao u 6 sati ujutro i pogodite ko je bio tamo. Bio je pospan, ali je trenirao", rekao je Tevez.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Konj konjski
U tom u intervju tevez nije uopste rekao ko je bolji nego je rekao koja je po njemu najveca razlika izmedu njih dvojice,a svi znamo da je messi bolji.
57 55
mesut10
Svako ko voli fudbal mora imati poštovanje prema Ronaldu, volio ga ili ne... Ali porediti ga sa Messijem je po meni smiješno. Talenat koji se nikakvim radom, treningom ili bilo čim drugim ne može nadoknaditi.
47 34

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi