Tevez odlučio gdje će nastaviti karijeru?

Argentinac se vraća u Corinthians

Tevez odlučio gdje će nastaviti karijeru?

Endin Čaušević

Argentinski napadač Carlos Tevez napustit će ovog ljeta ekipu Boce Juniorsa.

Tevez je u Bocu Juniors stigao prošlog ljeta iz Juventusa, ali čini se da će nakon samo jedne sezone napustiti svoj voljeni klub. Iako je dobio ponudu da se vrati u Juve, čini se da će Tevez put Brazila.

Prema pisanju argentinskih medija Tevez se nalazi na korak od prelaska u Corinthians. Od ovog brazilskog kluba dijele ga još samo ljekarski preglede.

Tevez je imao ponudu da se vrati u Juventus, ali je poručio čelnicima Stare dame da više nema namjeru da igra u Evropi. Njegov agent potvrdio je da je iz Evrope imao još ponude Atletico Madrida, te dva kluba iz Engleske.

Zvanična potvrda ovog transfera, prema riječima njegovog agenta, trebala bi se očekivati u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi