Italija ponovo zove: Tevez na meti Juventusa

Pršte ponude

Italija ponovo zove: Tevez na meti Juventusa

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana mnogo se priča o tome kako će Carlos Tevez napustiti Boca Juniors i preći u neki u drugi klub.

Kao novu sredinu mediji spominju brazilski Corinthians, međutim njegov menadžer govori suprotno. Kako kaže, Argentinac je sve bliže igranju u Evropi.

"Tevez je još uvijek igrač Boce. U igri je mnogo klubova. Juventus i Atletico Madrid zainteresovani su za njegove usluge, ali i još dva kluba iz Premiershipa. Nećemo da žurimo, želimo razmotriti sve opcije kako bi bili sigurni koja je to prava opcija za njega. Evropa nije daleko", rekao je za medije Tevezov menadžer.

Hoće li iskusni Argentinac karijeru nastaviti u Brazilu ili negdje u Evropi vidjet ćemo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi