Tevezu nije jasno zašto je zamijenjen

Tevezu nije jasno zašto je zamijenjen

Adnan Beganović

Carlos Tevez sinoć je odigrao možda i najbolju utakmicu u nacionalnom dresu. Postigao je dva pogotka, a teren je napustio u 69. minuti kada je umjesto njega ušao Juan Sebastian Veron, a odluka Maradone da ga zamijeni, nije mu se baš pretjerano dopala.

"Ponosan sam što nosim argentinski dres. Trebala mi je ovakva utakmica kako bih dokazao da sam spreman, te da sam u sjajnoj formi", rekao je Tevez i dodao:

"Ne razumijem zašto sam zamijenjen. Borio sam se i osjećao sasvim solidno. Nisam u tim momentima osvajao mnogo lopti kao na samom početku utakmice, no nisam ni primjetio da je to radio bilo ko od mojih saigrača."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.