Thiago Motta propušta duel sa Barcelonom

Problemi za Parižane

Thiago Motta propušta duel sa Barcelonom

Barcelona će u utorak gostovati u Parizu u susretu četvrtfinala Lige prvaka. Katalonci će odmjeriti snage sa PSG-om. 

Susret sa bivšim klubom propustit će Thiago Motta zbog povrede. Motta je u Barceloni igrao od 2001. do 2007. godine. Trener Parižana Carlo Ancelotti rekao je tokom vikenda da je Talijan pod velikim upitnikom za duel sa Barcom. 

 

Motta u međuvremenu nije prošao ljekarske kontrole i neće biti u prilici da pomogne svojim suigračima. Lucas Moura koji je bio u sličnoj pozciji kao i Motta dobio je zeleno svjetlo za ovaj susret. PSG je za susret sa Barcelonom registrovao slijedeće igrače: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Alex, Areola, Armand, Beckham, Camara, Chantome, Douchez, Gameiro, Ibrahimovic, Jallet, Lavezzi, Lucas, Matuidi, Maxwell, Menez, Pastore, Sakho, Sirigu, Thiago Silva, Tiene, Van der Wiel, Verratti

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti