Izviždali su Messija, a sada ih Henry direktno prozvao: "Danas su bez Lea, pa ništa nisu napravili"

Ne razumije potez navijača PSG-a

Izviždali su Messija, a sada ih Henry direktno prozvao: "Danas su bez Lea, pa ništa nisu napravili"

Endin Čaušević

PSG je jučer doživio težek poraz na gostovanju protiv Monaca sa 3:0.

Parižani se u posljednje vrijeme nalaze u velikoj krizi rezultata što se jučer ponovo pokazalo. Monaco je sa 3:0 pobijedio PSG i zadao još jedan šamar ekipi prepunoj zvijezda.

Mauricio Pochettino jučer nije mogao da računa na Lionela Messija, ali svi ostali su bili na raspolaganju. Iako su igrali u skoro najjačem sastavu vidjelo se da igrači PSG-a nisu dovoljno motivisani.

Parižane je žestoko potreslo ispadanje iz Lige prvaka od Real Madrida i čini se da se od toga još uvijek nisu uspjeli oporaviti.

I navijači su zamjerili itekako svom timu ispadanje iz Lige prvaka što su prije desetak dana pokazali kada su izviždali žestoko Lionela Messija i Neymara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Fudbalska javnost bila je iznenađena što su navijači PSG-a tako zviždali Messiju koji to nije doživio nikada dok je igrao za Barcelonu. O tome je jučer pričao i Thierry Henry koji ne može da shvati da su to navijači PSG-a uradili.

"Navijači PSG-a prošle sedmice su zviždali Messiju. Kako možete zviždati najboljem igraču svih vremena? Čovjek koji ima najviše asistencija u Ligue 1? Ovog vikenda su bili bez Messija i ekipa nije napravila apsolutno ništa. To je dokaz koliko Messi znači ovoj ekipi iako to navijači očito ne vide", poručio je Henry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi