L'Equipe: Sergio Ramos odlučio gdje će igrati naredne sezone

Iskusni Španac nema dilemu

L'Equipe: Sergio Ramos odlučio gdje će igrati naredne sezone

Edmir Škorić

Iskusni stoper Sergio Ramos prošlog je ljeta iz Real Madrida prešao u PSG.

Ramos je kao slobodan igrač i kao veliko pojačanje potpisao za PSG, no za sada ne može biti sretan kako se stvari odvijaju za njega u Francuskoj. Imao je dosta problema s povredama, bio je dugo odsutan, a u posljednje vrijeme govori se o njegovom nezadovoljstvu i želji da napusti francusku prijestolnicu.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka od Real Madrida, Ramos je bio jedan od onih koji su trpili najviše kritika od strane navijača i to je jedan od razloga što su ga mediji već proglasili jednim od onih koji će otići čim sezona završi.

Ipak, L'Equipe tvrdi da za razliku od Neymara ili Lionela Messija, Ramos ima želju da ostane u Parizu do kraja ugovora, odnosno do ljeta 2023. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navedeni izvor govori i o Ramosovoj želji da dokaže da nije "gotov" što se tiče vrijednosti i utjecaja na terenu, unatoč tome što PSG to nije mogao pokazati.

Ramos je ove sezone odigrao pet mečeva za PSG.

Top Komentari

KullaCR7
Isto ko Messi prosle sezone Pa osvoji zlatnu loptu, a nije 5 mjeseci igro. Pljacka djece Mi hehe
2 0
Bronson94
Igra a ustvari neigra
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi