Galtier se riješio viška, ove sezone gledat ćemo ga u engleskoj Premier ligi

Karijeru nastavlja u Londonu

Galtier se riješio viška, ove sezone gledat ćemo ga u engleskoj Premier ligi

Eldar Ganibegović

PSG je prodao još jednog igrača.

Christophe Galtier sastavio je "crnu listu", na kojoj se našlo nekoliko važnih igrača iz prošle sezone.

Thilo Kehrer posljednji je nogometaš koji je napustio Park prinčeva. Njemački defanzivac potpisao je za West Ham, a Britanci su zauzvrat platili 12 miliona eura.

Transfer je na svojim profilima na društvenim mrežama ozvaničio sam West Ham United, a igrač je već pozirao u dresu novog kluba.

Njemački fudbaler ugovor s londonskim timom potpisao je na četiri godine s opcijom produženja na još dvije.

Tako se priružio još šestorici igrača koji su napustili PSG ovog ljeta, a to su: Kalimuendo, Areole, Bulka, Di Maria, Simons i Wijnaldum.

Na popisu odmetnika Christophea Galtiera nalaze se i Julian Draxler, Eric Junior Dina Ebimbe, Rafinha, Sergio Rico, Idrissa Gueye i Abdou Diallo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Još jedan igrač bi uskoro trebao napustiti PSG. Španskiovinar Edu Velasco objavio da su Francuzi spremni raskinuti ugovor s Anderom Herrerom te da će mu platiti šest miliona eura da prihvati raskid. 

Prema citiranom izvoru, španski veznjak trebao bi potpisati za Athletic Bilbao čim riješi svoju situaciju u PSG-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi