PSG se konačno oglasio: Thomas Tuchel dobio otkaz

Stigla zvanična potvrda

PSG se konačno oglasio: Thomas Tuchel dobio otkaz · Zvanično

Endin Čaušević

Francuski mediji prije nekoliko dana su objavili da je Thoma Tuchel dobio otkaz, ali iz PSG-a se nisu oglašavali.

PSG nije danima htio da se oglasi na ovu temu iako je svima bilo jasno da je njemački stručnjak dobio otkaz na Parku prinčeva.

Od Tuchela su se oprostili i pojedini fudbaleri, ali nikome nije bilo jasno zašto se Parižani nisu oglašavali. No, ta šutnja jutros je prekinuta zvaničnom objavom PSG-a.

"Nakon detaljne analize PSG je odlučio da prekine ugovor Thomasa Tuchela", saopštili su Parižani.

U objavi na zvaničnoj stranici stoji i izjava prvog čovjeka francuskog kluba NAssra Al Khelaifija. On se zahvalio Tuchelu i njegovim pomoćnicima na svemu što su učinili za ovaj klub, te su mu poželjeli sreću u budućem radu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG sigurno neće dugo biti bez trenera, a kako stvari stoje Tuchela će na klupi ovog kluba zamijeniti Mauricio Pochettino.

Top Komentari

miki30
Cirkus od kluba, kupi te neki šeik, koji nema pojma o fudbalu, i on odlučuje ko će biti trener, ko će igrati i tako dalje. E ovo se dešava kad prodate dušu kluba za pare, nekad ovaj PSG bio simpatičan klub iako je bio negdje na sredini tabele, sad samo plastika.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi