"Napravite video i pokažite svima jer ovo je za Zlatne lopte"
Foto - EPA

Tuchel hvali Marqiunhosa

"Napravite video i pokažite svima jer ovo je za Zlatne lopte"

Midhat Šljivak

PSG je jučer osvojio jedan bod na gostovanju kod vodećeg Lillea (0:0).

Francuski prvak propustio je tako šansu da pobjedom preuzme vrh tabele, ali je trener Thomas Tuchel itekako zadovoljan onim što je njegov tim pokazao.

Posebno je njemački stručnjak izdvojio brazilskog defanzivca Marquinhosa i smatra da je odigrao na nivou igrača koji su za Zlatne lopte.

"Marquinhos je bio na vrhunskom nivou. Možete napraviti video od ovog meča i pokazivati svima jer ovo je za Zlatne lopte", rekao je Tuchel i dodao je:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Dokazao je klasu u ovih 90 minuta. Pokazao je kvalitetu. Ne mogu da vjerujem da nije izabran u tim godine od strane FIFA", tvrdi Tuchel.

Marquinhos ove sezone igra zaista sjajno i nema dileme da je trenutno jedan od najboljih defanzivaca svijeta.

Top Komentari

bavarac88
hahahahaahaha
2 2
Penderinos
Nek je onaj ramos
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije