PSG ne želi Tuchelu ponuditi novi ugovor

Nijemac ide na ljeto

PSG ne želi Tuchelu ponuditi novi ugovor

E. Škorić

Trenutni sporazum njemačkog stručnjaka s pariškim klubom vrijedi do ljeta naredne godine i to bi trebao da bude ujedno kraj njhove saradnje.

Uprava PSG-a ne planira da zadrži Tuchela i neće mu ponuditi novi ugovor, javlja ESPN.

Prema istom izvoru, u PSG-u žele da mijenjaju kompletan stručni štab i smatra se da su Massimiliano Allegri i Mauricio Pochettino najveći kandidati za Tuchelovu zamjenu.

Uprava PSG-a nezadovoljna je što trenutna igra momčadi u potpunosti ovisi o Neymaru i Kilianu Mbappeu, pa su počeli planirati promjene.

Ranije je objavljeno da Thomas Tuchel sam nije ni namjeravao ostati u Parizu, pa da ni on ne bi prihvatio eventualni prijedlog o nastavku saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije