Tiago: Taktika protiv Reala se neće mijenjati
Foto: EPA

Veznjak Atletica pred Real

Tiago: Taktika protiv Reala se neće mijenjati

Midhat Šljivak

Veznjak Atletico Madrida, Tiago, vjeruje kako trener ovog kluba Diego Simeone neće mijenjati taktiku pred derbi s Realom

Iskusni 33-godišnji vezni igrač je uvjeren da će njegov tim odigrati dobar meč.

"Znamo ih jako dobro. Odigrali smo jako dobro nekoliko posljednjih duela protiv njih i ne vjerujem da će se taktika puno mijenjati. Pokušaćemo da igramo jako i da stvorimo što više prilika. Mali detalji će odlučiti utakmicu", rekao je Tiago, te je dodao:

"Za nas je jako bitno da postignemo rani gol. To bi nam dalo dodatno samopouzdanje. Također, i naša odbrana mora zaustaviti strašni napad Reala", istakao je Tiago.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Derbi između Atletica i Reala igra se u subotu na Vicente Calderonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.