Tiagomanija se širi Facebookom: OK!

Brazilac se ponovo obratio navijačima

Tiagomanija se širi Facebookom: OK!

Edmir Škorić

Brazilac Tiago miljenik je Željinih navijača nakon što je presudio Sarajevu u 106. vječitom derbiju.

Tiagov način komuniciranja na društvenoj mreži Facebook je jednostavan - OK! Upravo to "OK" ste mogli vidjeti na vašim zidovima u protekla 24 sata, pošto je to postala interna šala među navijačima kluba s Grbavice.

Tiago ne priča bosanski jezik, a ni engleski mu nije jača strana. S druge strane, veoma je druželjubiv i jasno se da zaključiti da mu popularnost laska. Simpatično je da na sve što mu u inbox ili na zid napišu Željini navijači odgovara sa - OK.

Sve je počelo nekoliko dana uoči derbija, kada je jedan navijač poručio Tiagu da od njega očekuje da postigne pogodak na derbiju. Tiago je, pogađate, odgovorio sa - OK.

I tako. Tiago je zaista 'ni kriv ni dužan' presudio Sarajevu nakon udarca Blagojevića, a na Facebooku je nastao pravi haos.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U statusima i komentarima na svim mjestima su navijači Željezničara ispisivali skraćenicu, a najviše je "stradao" profil Brazilca, koji se potom odlučio oglasiti. Zanimljivo, Tiago je i sam postavio svoju sliku s natpisom OK na sliku profila, a ona se našla i na zvaničnoj stranici FK Željezničar na Facebooku.

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.