5

Komentari (5)

celikze
lik ima problema sa realizacijom ali koliko radi za ekipu to je cudo….samo sto to niko nece ili ne zeli da vidi…ok napadac zivi od golova a sta je to Giru bolji od njega….
fudo.98
Ne znaju sa njim kao što nisu znali ni sa Lukakuom i brojnim drugim igračima...
penicilin.za.glupane
DRVO TI JE U GLAVI OČIGLEDNO. ODRASTI KIDARO KAO I 6 DEBILA KOJI SU TI LAJKOVALI OVU TVOJU GLUPOST. ISTOPIT ĆEŠ SE BURENCE OD MRŽNJE.
soccero
I onda za 2 godine novi transfer iz BVB-a od preko 100 miliona..Tako to radi Dortmund
penicilin.za.glupane
Ovakvu glupost da će Werner ići iz Čelzija može samo provaliti ovaj debilni portal prije svega. Niti jedan drugi svjetski medij to nije prenio. Plus nisu ludi da daju Wernera baš njima jer oni njima nisu htjeli prodati Haalanda i pored ponuđenih 170 miliona. Što bi bilo kome Čelzi činio uslugu? Čelzi se rješava samo igrača koji mu nisu potrebni a Werner itekako je koristan u rotaciji i evo danas je igrao. Da ga je Tuchel otpisao ne bi prve postave vidio ni sa klupe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.