Timska fotografija Arsenala otkrila ko je višak
Foto: EPA

Navijači Topnika u panici

Timska fotografija Arsenala otkrila ko je višak

Navijači Arsenala su navikli da, utorkom i srijedom, gledaju svoj klub u Ligi prvaka. To ove sezone, ipak, nije slučaj. Prošle sezone im je ekipa Arsenala pripredila pravi šok, jer se Topnici nakon dvije decenije nisu uspjeli plasirati u najelitnije klupsko takmičenje u Evropi, a danas ih je dočekao još jedan šok, i to na zvaničnom Facebook profilu kluba.

Naime, Arsenal je objavio timsku fotografiju, a oni koji posjeduju nešto veću moć zapažanja su odmah primijetili da na slici nedostaju dva, veoma bitna, fudbalera.

Na timskoj fotografiji Arsenala, dakle, nema dvije najveće zvijezde kluba, Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza. Ova činjenica je ubrzo unijela paniku među navijače Arsenala, jer, možda, nagovještava skori odlazak ova dva fudbalera.

Ugovori Sancheza i Ozila s Arsenalom ističu krajem sezone, a njih dvojica iste još nisu produžili. To je samo po sebi dovoljan razlog za zabrinutost navijača Arsenala, ali ova fotografija, čini se, samo potvrđuje njihove sumnje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom proteklog prelaznog roka se špekulisalo da bi Ozil i Sanchez mogli napustiti Emirates, to se, ipak, nije dogodilo, ali su sada sve učestalije glasine da će se to desiti već u januaru naredne godine.

Treba dodati da na fotografiji nema ni Francisa Coquelina, ali je on timsko fotografisanje, vjerovatno, propustio jer se oporavlja od povrede.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi