Tino Divković ima novi klub, potpisana saradnja na godinu dana

Bivši golman gračaničkog Bratstva

Tino Divković ima novi klub, potpisana saradnja na godinu dana

E. Oštraković

Nakon što je prije nešto više od sedam dana raskinuta saradnja sa Bratstvom iz Gračanice, Tino Divković pronašao je novi klub.

Naime, on će u narednoj sezoni braniti boje FK Sloga Doboj, sa kojom će što prije pokušati zacrtati ostvarene ciljeve.

"Jutros sam potpisao ugovor na godinu dana. Sjajno sam prihvaćen, trener i momci su zaista super. Uslovi za treniranje su jako dobri, te mislim da ćemo jako brzo ispuniti svoje ciljeve. Glavni cilj je da što oprije obezbijedimo ostanak u ligi, a ako uradimo više od toga, biće sjajno", rekao je Divković za SportSport.ba nakon potpisa ugovora.

Divković je unazad nekoliko godina važio za jednog od najboljih golmana u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a prvi put okušat će se i u Prvoj ligi RS.

Top Komentari

EdwinPol
E mu napretka i transfera...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi