Tino Sušić više nije igrač FK Sarajevo!

Raskid saradnje

Tino Sušić više nije igrač FK Sarajevo! · Zvanično

M. Šljivak

Tino Sušić više nije igrač FK Sarajevo.

Potvrdio je to klub sa Koševa na svojim zvaničnim stranicama i zahvalili su Sušiću na saradnji.

"Tino Sven Sušić više nije igrač FK Sarajevo, nakon što je danas dogovoren sporazumni raskid ugovora sa ovim igračem. FK Sarajevo se ovim putem zahvaljuje Tini na profesionalnosti i dobrim partijama koje je pružio u dresu naše ekipe, te mu želi svu sreću u nastavku karijere", saopšteno je iz Bordo kluba.

Tino Sven Sušić više nije igrač FK Sarajevo, nakon što je danas dogovoren sporazumni raskid ugovora sa ovim igračem. FK...

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, August 25, 2021

Dvadesetdevetogodišnji veznjak na Koševo je stigao u februaru prošle godine kao slobodan igrač, a u Bordo dresu upisao je 32 nastupa u kojima je postigao dva pogotka i ostvario dvije asistencije.

Međutim, njegove igre nisu zadovoljile navijače i rukovodstvo FK Sarajevo. Boravak na Koševu je bio itekako razočaravajući i odlučeno je da se sa Sušićem raskine saradnja.

Tino Sušić je prije Sarajeva prošao veliki broj klubova i izuzev Hajduka nigdje se nije previše zadržao.

Prošao je omaldinske kategorije Genka i Standarda, a od 2012. do 2016. godine je veoma uspješno igrao za Hajduk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potom je uslijedio odlazak u Genk, gdje se nije naigrao, a zatim su krenule selidbe iz kluba u klub.

Tako je prije dolaska na Koševo igrao za Maccabi Tel Aviv, Antwerp, Venlo i TSV Hartberg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ovo vam je najjače pojačanje!!!! Valjda će iz guzice u glavu svima, pogotovo ovim mojim sa Grbavice da se okrenu našoj djeci iz kluba, samo tako možemo naprijed. Dosta para su nam odnijeli "velika pojačanja" a ništa dobili nismo.
44 2
BordoBijeli_exyu_sa
Ooo kakvog ste ublehasa vi placali toliko vremena, tuzno...ali bolje ikad nego nikad.
23 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi