3

Komentari (3)

Miki2
Marinović i Sablić nisu bili sposobni da afirmišu ovog igrača kao i mnoge druge da je u kojem slučaju imao za trenera Jakirevića, Dudića ili Musemića igro bi se sa našom ligom ista greška se pravi sa Fanimom. Možeš imati 50igrača u rosteru ali kada ih nema ko posložiti đaba ti sve.
GiS
@Miki2 lik je u yebenoj drugoj ruskoj ligi tek sada odigrao prvi put 90 min, protiv tima koji je yebeno 7 na tabeli.
Kakva bolan greska sa Fanimom ? Lik ne zeli igrati, i ti dobro znaš kako je igrao do je htio, poslije kad mu je dojadilo krenuo nas zayebavati.
Ako bi se igrao sa nasom ligom, sto ga navedeni treneri nisu probali dovesti ? Evo Azmir bi sigurno ponudio vise love nego ovi rusi u nakoj vukoyebini.
Miki2
Otkud znaš da ****na Ruska druga liga nije jača od naše premijer lige? Vidiš da smo lakrdija teža po svim mogućim aspektima od infrastrukture, igrača, sudija, navijača itd. A ne slažem se da nas je Fanimo pćeo za****vati samo tek tako ima tu nesto debelo u pozadini jer i njemu ne ide to u prilog gdje će se prodati ako bude sjedio na tribinama do kraja ugovora ili do kraja polusezone... moraš se složiti da u timu nešto debelo ne štima i da je ovo sve nazor i po meni najvecu krivicu snose treneri. lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.