Još uvijek je igrač Barcelone, ali ga oni ne interesuju: "To nije moj problem šta će im se desiti"

Igra na posudbi u Nici

Još uvijek je igrač Barcelone, ali ga oni ne interesuju: "To nije moj problem šta će im se desiti"

E. Čaušević

Jean-Clair Todibo je počekom 2019. godine stigao kao velika nada iz Toulousea u Barcelonu.

Barcelona je ovog fudbalera dovela nakon što je on proveo svega pola godine u prvom timu Toulousea, te se nije uspio nametnuti u katalonskom klubu.

Todibo se nije ni ponašao kao profesionalac u pojedinim situacijama i klub ga je ljetos poslao u Benficu na posudbu. No, tu je bio svega nekoliko mjeseci i u januaru se vratio.

Međutim, Ronald Koeman mu je poručio da ne računa na njega i poslao ga je u Nicu na posudbu. Sve to je naljutilo ovog 21-godišnjeg defanzivca koji je za francuske medije izjavio da više uopšte ne prati Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Iskreno, nisam zainteresovan za stvari koje se događaju trenutno u Barceloni. S vremena na vrijeme pogledam neku utakmicu jer moji francuski prijatelji poput Ousmanea Dembelea, Clementa Lengleta i Samuela Umtitija igraju tamo, ali ne pratim Barcu inače", rekao je Todibo i osvrnuo se na revanš meč PSG - Barcelona.

"Barcina revanš utakmica protiv PSG-a? Uopšte nisam zainteresovan za to. Ili će se izvući ili će ispasti, to nije moj problem."

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
ajde ba Causevicu popusti vise sa Barcelonom...naporni ste....daj nam sta o Dzeki,odavno nije bilo nista o njemu...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi