Todorović napustio Slobodu, novi klub ga sutra predstavlja

Karijeru nastavlja u inostranstvu

Todorović napustio Slobodu, novi klub ga sutra predstavlja

Kao što se prethodnih dana i najavljivalo, fudbalski "A" reprezentativac BiH Darko Todorović karijeru će nastaviti u Austriji.

Sjajni nastupi u dresu Slobode, ali i reprezentacije BiH donijeli su Todoroviću interesovanje brojnih renomiranih klubova. U trci za njegov potpis navodno su bili Hertha, Hajduk, kao i Red Bull Salzburg koji je u konačnici poslao najbolju ponudu na Tušanj.

Iz Slobode su saopštili da je ovaj austrijski klub i definitivno naredna stanica u Todorovićevoj karijeri, a bh. fudbaler bi zvanično kao novi igrač Red Bulla trebao biti predstavljen sutra u "Mocartovom gradu."

"Sloboda se zahvaljuje Todoroviću na svemu što je napravio za klub, te mu želi sve najbolje u nastavku karijere", stoji u saopštenju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Transfer Todorovića će sasvim sigurno napuniti klupsku kasu Slobode, no u ovom momentu nije poznato o kojem se iznosu radi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti