Todorović: Pokazali smo koliko smo jaki

Todorović: Pokazali smo koliko smo jaki

E. Dindić

Mladi nogometaš Slobode Darko Todorović asistirao je Ameru Gojaku kod 2:0 u visokoj pobjedi nad Velsom (4:0).

U21 reprezentacija Bosne i Hercegovine razbila je Vels sa visokih 4:0, a golove su postigli Amer Gojak (2:0), Ćabraja i Menalo. 

Dobru partiju pružio je i Todorović, koji je asistirao Gojaku kod drugog gola.

"Fenomenalna igra cijelog tima, sasvim zaslužena pobjeda. Dokazali smo koliko smo jaka ekipa i ako se ovako nastavimo boriti za grb naše reprezentacije, daleko mozemo dogurati. Želio bi čestitati svojim suigračima jer bukvalno dali su svoj maksimum od prvog do zadnjeg minuta za sjajan rezultat", rekao je Todorović za SportSport.ba.

Nakon današnje pobjede bh. reprezentacija se vraća u igru za odlazak na EP, a u narednom kolu dočekuje Velšane u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi