Todorović: Poziv u reprezentaciju je motiv za daljnji rad

Dobio poziv Prosinečkog

Todorović: Poziv u reprezentaciju je motiv za daljnji rad

Fudbalska reprezentacija BiH pod vodstvom Roberta Prosinečkog svoje prve utakmice će odigrati krajem ovog mjeseca u SAD-u.

Novoizabrani seleketor naše zemlje ja danas zvanično objavio i svoj prvi popis za predstojeće dvije prijateljske utakmice protiv SAD-a i Meksika, a jedan od fudbalera kojem je ukazao povjerenje je i Darko Todorović.

Mladi fudbaler Slobode je kazao kako za njega poziv u nacionalni tim predstavlja veliku motivaciju za daljnji rad.

"Naravno da sam sretan što sam dobio poziv selektora Roberta Prosinečkog i ujedno priliku da nastupim za reprezentaciju naše države. Svakom fudbaleru je to sam od malih nogu, pa tako i meni", kazao je Todorović nakon što je dobio poziv, te dodao:

"Ponosno ću braniti boje naše zastave i zahvaljujem se selektoru na pozivu, koji za mene predstavlja veliku motivaciju za daljnji rad i napredak u karijeri", istakao je Todorović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za 21. januar 2018. u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi