Toliko mu ne ide, da bi mu se i Balotelli mogao nasmijati

Chamakh traži klub

Toliko mu ne ide, da bi mu se i Balotelli mogao nasmijati

Edmir Škorić

Mohamed Sissoko i Marouane Chamakh i dalje nemaju pojma gdje će igrati naredne sezone.

Njih dvojica trenirali su sa West Bromwich Albionom protekle tri sedmice, ali klub još nije odlučio hoće li ih zadržati.

Tony Pulis, kojeg Chamakh zna iz perioda dok su radili u Crystal Palaceu, kasnije će donijet odluku o tome da li da potpiše slobodne igrače.

Chamakh je nešto poput Marija Balotellija. Pokušava da se skrasi, no svima je jasno da to nije onaj čovjek iz perioda dok je igrao u Francuskoj. Nije uspio u mnogim engleskim klubovima, a prva stanica bio mu je Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Momahed je pak igrao za Auxerre, Valenciju, Liverpool, Juve, PSG, Levante, Shanghai, ali sada nema kluba i on, kao i Chamakh, čeka Pulisov odgovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi